Boks muzike

 • Arg?tohuni dhe d?gjoni muzik n? efektin e dritave Led.
 • Boks p?r muzik portabel me nj? dizanj t? bukur dhe elegant.
 • P?rdorni boksin me besueshm?ri t? lart? p?r t? siguruar tingull t? past?r dhe t? ndritsh?m.
 • Lidhet me ?do paisje elektronike, ku mund t? d?gjoni muzik?n tuaj t? preferuar.
 • Bateri e fuqishme me kapacitet 1200mAh

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Boks muzike TG-165C me nj? dizanj metalik kaq t? bukur, lidhet me cdo paisje? elektronike fal? bluetoothit.
 • Me funksionin FM, mund t? k?rkoj? automatikisht p?r radio.
 • Mb?shtetni kart?n Micro sD dhe kart?n USB p?r t? luajtur format audio MP3.
 • Ju mund t? lidheni direkt me pajisje t? jashtme t? tilla si tableta / telefona celular? TV.

Specifikat

 • Versioni Bluetooth: 4.2
 • Koha e pun?s: 3-4 or?
 • Madh?sia: 215 * 86 * 87.8 mm
 • Materiali: Plastike
 • Burimi i energjis?: Bateria
 • Komunikimi: USB
 • Modeli: TG-165C
 • Bateria:1200mAh