Boks Bluetooth Xiaomi Mi 16W

 • Do t? k?naqeni duke shijuar tingujt m? t? mir? t? k?ng?ve tuaja t? preferuara.
 • Ky boks portativ Xiaomi mund t? merret kudo dhe dallohet p?r rezistenc?n e tij t? madhe.
 • Lidhje t? besueshme Bluetooth dhe nj? bateri q? zgjat dhe zgjat.
 • P?r sa i p?rket energjis?, ky altoparlant ka 16W q? do t’ju ofroj? cil?si t? lart? t? z?rit.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Boks Bluetooth Xiaomi Mi 16W
 • Altoparlant portativ Xiaomi do t? keni nj? bateri shum? t? q?ndrueshme pasi do t? keni cil?sin? m? t? mir? t? z?rit me deri n? 13 or? p?rdorim.
 • IPX7 Audio i pap?rshkuesh?m nga uji me cil?si t? lart? 13 or? koh?.

 

Specifikat

 • Model: Xiaomi Mi 16W
 • Versioni Bluetooth: 5.0
 • Burimi i energjis?: usb
 • Madh?sia: 21.3cm ? 7.4cm ? 7.4cm
 • Diapazoni i frekuenc?s: 80Hz-20KHz
 • Koh?zgjatja af?rsisht: 13 or?