Mbajt?s fshese

  • Organizoni m? s? miri me k?t? mbajt?se duke ruajtur hapsir?n.
  • T? gjitha llojet e shtupave mund t? varen.
  • Topat e rrotullimit mund t? rregullohen automatikisht s? bashku me trash?sin? e ndryshme t? dorezave.
  • Montohet me vida.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Magazinimi m? i mir? p?r organizimin e sht?pis? tuaj.
  • Mund t? p?rdoret n? kuzhin? t? br?ndshme, dollap, bodrum, depo garazhdi, zyr? dhe oborr t? jasht?m, kopsht tje..
  • Rul silikoni q? nuk rr?shqet.

 

Specifikat

  • Materiali: ?elik inox
  • Mbajt?se 1 fshes?
  • Gjat?sia: rreth 16 cm