Pompe ajri elektrike

 • Pompa e ajrit elektrike AC duhet t? jet? patjet?r n? sht?pin? tuaj pasi ?sht? jasht?zakonisht funksionale edhe mund ta p?rdorni p?r qellime t? ndryshme.
 • Funksioni i saj ?sht? t? realizoje fryrjen e dyshekeve te ajrit, pishinave familjare apo p?r f?mij?t etje..
 • Kjo pompe elektrike p?rfshin tre aksesore t? ndrysh?m t? cil?t ofrojn? funksion maksimal.
 • Mjafton q? pomp?n ta fusni n? priz?n elektrike dhe menj?her? do t? filloj? t? veproj?.

1,190 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Pomp? ajri elektrike.
 • Aksesor?t e saj jan? t? ideaur me madh?si t? ndryshme n? m?nyr? q? te pershtaten me cdo paisje shtepiake qe ka nevoje per fryrjen me ajer.
 • Me dizajn kompakt i cili ?sht? leht?sisht i l?vizshem dhe mund ta merrni me vete kudo.
 • Pompa punon n? m?nyr? automatike, gj? e cila p?rkthehet n? siguri gjat? p?rdorimit t? saj.
 • Vellimi i ajrit q? ofron pompa ?sht? tejet i lart? dhe i dendur.
 • Koha maksimale q? ju duhet p?r t? p?rfunduar fryrjen e dyshkeve, pishinave etj ?sht? vet?m tre minuta.

 

Specifikat

 • Materiali: plastik ABS.
 • Rrjedha e ajrit: 450L / min.
 • Tensioni : 220v.
 • Frekuenca : 50Hz / 60Hz.
 • Fuqia : 150W.
 • Presioni : 5000pa-10000pa.