Mbajt?se kapaku

  • Majt?sia e palosshme, duke mos z?n? hap?sir?.
  • Mund t? montohet n? mur p?r t? ruajtur en?t e kuzhin?s,
  • Kurseni hap?sir? dhe t? p?rshtatshme p?r t’u p?rdorur.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo mbajt?se kapaku kaq e nevojshme ne kuzhinen tuaj.
  • Madh?sia e hap?sir?s mund t? rregullohet n? ?do koh? dhe mund t? vendosen lloje t? ndryshme t? kapak?ve t? tenxhereve.
  • Mbajt?sja e kapakut t? en?s vet?-ngjit?se.

Specifikat

  • Madh?sia e palosjes: 172 * 60 * 62 mm
  • Madh?sia e hapjes: 213 * 273 * 62 mm
  • Materiali: ABS + Ngjit?s i fort? sfungjeri