,

Qese me Vakum per Ushqime


Krahaso

Mos hidhni me ne mbeturina ushqime te cilat kane kohe qe qendrojne ne shtepine tuaj! Ruani dhe konservoni ato ne keto qese te vogla me vakum.
đŸ”žïž Ruan hapesiren ne frigorifer
đŸ”žïž Nuk lejon qe ushqimet te prishen shpejt dhe i ruan ato per nje kohe te gjate
đŸ”žïž Ruan freskine e ushqimeve
đŸ”žïž Eshte ideale per mish, peshk, perime, fruta, djathra etj,
đŸ”žïž Ne cmim perfshihet 2 qese te medha me permasa 32×24 cm, 4 qese te vogla Me permasa 21×20 cm dhe pompa qe thith ajrin dhe mbyll qeset.

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.