, ,

Pergatites Petullash


Krahaso

Pergatisni petulla shpejt dhe lehte me kete produkt. Mjafton te pergatisni brumin e petullave dhe kjo pajisje do ju lejoje te skuqni petullat me nje forme perfekte.
🔾 Permasat Diametri: 9.5 cm, Lartesia: 18 cm
🔾 Ju lejon te pergatisni petulla si nje profesionist
🔾 Mjafton te pergatisni brumin, te nxehni vajin dhe te perdorni pajisjen per te hedhur brumin.

690 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.