,

Vrasese Mushkonjash 20W


Krahaso

Nga sot, mushkonjat nuk do të jenë më problem me vrasësin e ri të insekteve.
E dobishme për çdo rast, në shtëpi, në plazh, në male ose kampe
🔸 Ajo ka gjithashtu një dizajn modern dhe inovativ që nganjëherë është i përkryer me çdo lloj dekorimi.
🔸 20 vat, 2 rrjeta të komunikimit 1800 V (tension i ulët) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron një mbrojtje të vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe të dhimbshme
🔸 Sirtar për insektet
🔸 Produkt i dobishëm i përbërë nga 2 llampa fluoreshente

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.