Dezifektin

2,990 L

Paisje pastrimi

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Paisje me avull p?r nj? dezifektim t? thell?.

 

Dezifektoni cdo? ambjent.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Solucion p?r heqjen e yndyr?s

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Super Solucioni fantastik p?r ju.

Ky solucion nuk mund t? mungoj? n? kuzhin?n tuaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,190 L

Llamp? LED kundra mushkonjave

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Vras?s i pand?rprer? i mushkonjave p?r 24 or?.

UVA vazhdon t? t?rheq mushkonjat, vras?s fizik t? mushkonjave, t? sh?ndetsh?m.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Vrisni insektet menj?her? dhe n? m?nyr? efektive.

E integruar ju lejon t? lokalizoni me sakt?si dhe eliminoni mushkonjat n? zon?n e err?t.?

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Perde n? form? rrjete

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pushoni t? qet? n? sht?pi pa u shqet?suar se insektet mund t? hyn br?nda.

Ideale p?r ju.

Shtoje në shportëKrahasoni
490 L

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mbroni veten dhe familjen tuaj.

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash.

Mjafton ta vendosni n? priz?.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

LLamp? LED p?r largimin e insekteve

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Largoni tashm? insektet tuaja me k?t? llapm? LED.

Kjo pajisje 2 n? 1 do t’ju mbroj?insektet t? cilat ju bezdisin

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Vras?sh morrash ose pleshtash

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Fal? ketij produkti me vakum do te largoni morrat ose pleshtat

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,190 L

Vrasese Mushkonjash & Mizash

0 nga 5
(0)
SKU: vrasese-mushkonjash-mizash

Gecko: LTD-288 Me Drit?
Kjo ?sht? nj? patent? e teknologjis? s? lart?, e p?rshtatshme p?r p?rdorim n? vende t? ndryshme, gjat? udh?timit, n? ambiente t? mbyllura, restorante etj.
? ?sht? shum? efikase q? vret mushkonjat dhe miza
? Me karikim
? Mund ta perdorni dhe per dirte nate
? Nuk eshte loder per femij, dhe mos e prekni brenda ne rrjete ne momentin qe eshte e ndezur

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Sterilizues

0 nga 5
(0)
SKU: sterilizues

?? Sterilizon me se miri veglat me perberje metali si, prerese thonjsh, gershere, mjete salloni etj.
?? Sterilizon me temperature deri ne 250 grade Celsius
?? Nuk lejohet te futen lengje brenda makinerise.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ilac per Buburreca

0 nga 5
(0)
SKU: ilac-per-buburreca

Po perdorni akoma sperkatesit kunder buburrecave? Largimi i tyre nuk ka qene kurre me i lehte se me Roach Doctor!
?? Vjen ne formen e shiringes duke minimizuar rremujen
?? Mjafton te aplikoni ilacin ne vendet ku buburrecat dalin zakonisht dhe leni ilaci te beje punen e tij
?? Eshte e pershtatshme per perdorim te brendshem dhe te jashtem
?? Largon buburrecat ne kuzhine, dhoma gjumi apo kudo ne shtepine tuaj
?? Kujdes ne perdorim;Lani duart menjehere pas perdorimit te produktit!

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Vrasese Mushkonjash 20W

0 nga 5
(0)
SKU: vrasese-mushkonjash-20w

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 20 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Vrasese Mushkonjash 30W

0 nga 5
(0)
SKU: vrasese-mushkonjash-30w

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 30 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Vrasese Mushkonjash 40W

0 nga 5
(0)
SKU: vrasese-mushkonjash-40w

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 40 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Shtoje në shportëKrahasoni
Vendmbajtëse 990 L

Shiringe per insekte

0 nga 5
(0)
SKU: shiringe-per-insekte

Mbajini larg shtepise dhe ambinteve tuaja insektet si shumekembeshat, buburrecat etj
Sjellim per ju zgjidhjen me te mire kunder tyre
Vjen ne forme shiringe, mjafton te aplikoni vetem pak ne vendet qe keni pare prezencen e tyre dhe sapo ata te afrohen direkt do te ngordhin
Shume efikas dhe i lehte per tu perdorur.

Shtoje në shportëKrahasoni

Paisje pastrimi

0 nga 5
(0)

Paisje me avull p?r nj? dezifektim t? thell?.

 

Dezifektoni cdo? ambjent.

SKU: N/A

Solucion p?r heqjen e yndyr?s

0 nga 5
(0)

Super Solucioni fantastik p?r ju.

Ky solucion nuk mund t? mungoj? n? kuzhin?n tuaj.

SKU: N/A

Llamp? LED kundra mushkonjave

0 nga 5
(0)

Vras?s i pand?rprer? i mushkonjave p?r 24 or?.

UVA vazhdon t? t?rheq mushkonjat, vras?s fizik t? mushkonjave, t? sh?ndetsh?m.

SKU: N/A

Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Vrisni insektet menj?her? dhe n? m?nyr? efektive.

E integruar ju lejon t? lokalizoni me sakt?si dhe eliminoni mushkonjat n? zon?n e err?t.?

SKU: N/A

Perde n? form? rrjete

0 nga 5
(0)

Pushoni t? qet? n? sht?pi pa u shqet?suar se insektet mund t? hyn br?nda.

Ideale p?r ju.

SKU: N/A

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Mbroni veten dhe familjen tuaj.

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash.

Mjafton ta vendosni n? priz?.

SKU: N/A

LLamp? LED p?r largimin e insekteve

0 nga 5
(0)

Largoni tashm? insektet tuaja me k?t? llapm? LED.

Kjo pajisje 2 n? 1 do t’ju mbroj?insektet t? cilat ju bezdisin

SKU: N/A

Vras?sh morrash ose pleshtash

0 nga 5
(0)

Fal? ketij produkti me vakum do te largoni morrat ose pleshtat

SKU: N/A

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

SKU: N/A

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

SKU: N/A

Vrasese Mushkonjash & Mizash

0 nga 5
(0)

Gecko: LTD-288 Me Drit?
Kjo ?sht? nj? patent? e teknologjis? s? lart?, e p?rshtatshme p?r p?rdorim n? vende t? ndryshme, gjat? udh?timit, n? ambiente t? mbyllura, restorante etj.
? ?sht? shum? efikase q? vret mushkonjat dhe miza
? Me karikim
? Mund ta perdorni dhe per dirte nate
? Nuk eshte loder per femij, dhe mos e prekni brenda ne rrjete ne momentin qe eshte e ndezur

SKU: vrasese-mushkonjash-mizash

Sterilizues

0 nga 5
(0)

?? Sterilizon me se miri veglat me perberje metali si, prerese thonjsh, gershere, mjete salloni etj.
?? Sterilizon me temperature deri ne 250 grade Celsius
?? Nuk lejohet te futen lengje brenda makinerise.

SKU: sterilizues

Ilac per Buburreca

0 nga 5
(0)

Po perdorni akoma sperkatesit kunder buburrecave? Largimi i tyre nuk ka qene kurre me i lehte se me Roach Doctor!
?? Vjen ne formen e shiringes duke minimizuar rremujen
?? Mjafton te aplikoni ilacin ne vendet ku buburrecat dalin zakonisht dhe leni ilaci te beje punen e tij
?? Eshte e pershtatshme per perdorim te brendshem dhe te jashtem
?? Largon buburrecat ne kuzhine, dhoma gjumi apo kudo ne shtepine tuaj
?? Kujdes ne perdorim;Lani duart menjehere pas perdorimit te produktit!

SKU: ilac-per-buburreca

Vrasese Mushkonjash 20W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 20 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

SKU: vrasese-mushkonjash-20w

Vrasese Mushkonjash 30W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 30 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

SKU: vrasese-mushkonjash-30w

Vrasese Mushkonjash 40W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 40 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

SKU: vrasese-mushkonjash-40w
Vendmbajtëse

Shiringe per insekte

0 nga 5
(0)

Mbajini larg shtepise dhe ambinteve tuaja insektet si shumekembeshat, buburrecat etj
Sjellim per ju zgjidhjen me te mire kunder tyre
Vjen ne forme shiringe, mjafton te aplikoni vetem pak ne vendet qe keni pare prezencen e tyre dhe sapo ata te afrohen direkt do te ngordhin
Shume efikas dhe i lehte per tu perdorur.

SKU: shiringe-per-insekte

Paisje pastrimi

0 nga 5
(0)

Paisje me avull p?r nj? dezifektim t? thell?.

 

Dezifektoni cdo? ambjent.

Solucion p?r heqjen e yndyr?s

0 nga 5
(0)

Super Solucioni fantastik p?r ju.

Ky solucion nuk mund t? mungoj? n? kuzhin?n tuaj.

Llamp? LED kundra mushkonjave

0 nga 5
(0)

Vras?s i pand?rprer? i mushkonjave p?r 24 or?.

UVA vazhdon t? t?rheq mushkonjat, vras?s fizik t? mushkonjave, t? sh?ndetsh?m.

Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Vrisni insektet menj?her? dhe n? m?nyr? efektive.

E integruar ju lejon t? lokalizoni me sakt?si dhe eliminoni mushkonjat n? zon?n e err?t.?

Perde n? form? rrjete

0 nga 5
(0)

Pushoni t? qet? n? sht?pi pa u shqet?suar se insektet mund t? hyn br?nda.

Ideale p?r ju.

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Mbroni veten dhe familjen tuaj.

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash.

Mjafton ta vendosni n? priz?.

LLamp? LED p?r largimin e insekteve

0 nga 5
(0)

Largoni tashm? insektet tuaja me k?t? llapm? LED.

Kjo pajisje 2 n? 1 do t’ju mbroj?insektet t? cilat ju bezdisin

Vras?sh morrash ose pleshtash

0 nga 5
(0)

Fal? ketij produkti me vakum do te largoni morrat ose pleshtat

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

Vrasese Mushkonjash & Mizash

0 nga 5
(0)

Gecko: LTD-288 Me Drit?
Kjo ?sht? nj? patent? e teknologjis? s? lart?, e p?rshtatshme p?r p?rdorim n? vende t? ndryshme, gjat? udh?timit, n? ambiente t? mbyllura, restorante etj.
? ?sht? shum? efikase q? vret mushkonjat dhe miza
? Me karikim
? Mund ta perdorni dhe per dirte nate
? Nuk eshte loder per femij, dhe mos e prekni brenda ne rrjete ne momentin qe eshte e ndezur

Sterilizues

0 nga 5
(0)

?? Sterilizon me se miri veglat me perberje metali si, prerese thonjsh, gershere, mjete salloni etj.
?? Sterilizon me temperature deri ne 250 grade Celsius
?? Nuk lejohet te futen lengje brenda makinerise.

Ilac per Buburreca

0 nga 5
(0)

Po perdorni akoma sperkatesit kunder buburrecave? Largimi i tyre nuk ka qene kurre me i lehte se me Roach Doctor!
?? Vjen ne formen e shiringes duke minimizuar rremujen
?? Mjafton te aplikoni ilacin ne vendet ku buburrecat dalin zakonisht dhe leni ilaci te beje punen e tij
?? Eshte e pershtatshme per perdorim te brendshem dhe te jashtem
?? Largon buburrecat ne kuzhine, dhoma gjumi apo kudo ne shtepine tuaj
?? Kujdes ne perdorim;Lani duart menjehere pas perdorimit te produktit!

Vrasese Mushkonjash 20W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 20 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Vrasese Mushkonjash 30W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 30 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Vrasese Mushkonjash 40W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 40 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Vendmbajtëse

Shiringe per insekte

0 nga 5
(0)

Mbajini larg shtepise dhe ambinteve tuaja insektet si shumekembeshat, buburrecat etj
Sjellim per ju zgjidhjen me te mire kunder tyre
Vjen ne forme shiringe, mjafton te aplikoni vetem pak ne vendet qe keni pare prezencen e tyre dhe sapo ata te afrohen direkt do te ngordhin
Shume efikas dhe i lehte per tu perdorur.

Paisje pastrimi

0 nga 5
(0)

Paisje me avull p?r nj? dezifektim t? thell?.

 

Dezifektoni cdo? ambjent.

Solucion p?r heqjen e yndyr?s

0 nga 5
(0)

Super Solucioni fantastik p?r ju.

Ky solucion nuk mund t? mungoj? n? kuzhin?n tuaj.

Llamp? LED kundra mushkonjave

0 nga 5
(0)

Vras?s i pand?rprer? i mushkonjave p?r 24 or?.

UVA vazhdon t? t?rheq mushkonjat, vras?s fizik t? mushkonjave, t? sh?ndetsh?m.

Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Vrisni insektet menj?her? dhe n? m?nyr? efektive.

E integruar ju lejon t? lokalizoni me sakt?si dhe eliminoni mushkonjat n? zon?n e err?t.?

Perde n? form? rrjete

0 nga 5
(0)

Pushoni t? qet? n? sht?pi pa u shqet?suar se insektet mund t? hyn br?nda.

Ideale p?r ju.

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Mbroni veten dhe familjen tuaj.

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash.

Mjafton ta vendosni n? priz?.

LLamp? LED p?r largimin e insekteve

0 nga 5
(0)

Largoni tashm? insektet tuaja me k?t? llapm? LED.

Kjo pajisje 2 n? 1 do t’ju mbroj?insektet t? cilat ju bezdisin

Vras?sh morrash ose pleshtash

0 nga 5
(0)

Fal? ketij produkti me vakum do te largoni morrat ose pleshtat

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

Vrasese Mushkonjash & Mizash

0 nga 5
(0)

Gecko: LTD-288 Me Drit?
Kjo ?sht? nj? patent? e teknologjis? s? lart?, e p?rshtatshme p?r p?rdorim n? vende t? ndryshme, gjat? udh?timit, n? ambiente t? mbyllura, restorante etj.
? ?sht? shum? efikase q? vret mushkonjat dhe miza
? Me karikim
? Mund ta perdorni dhe per dirte nate
? Nuk eshte loder per femij, dhe mos e prekni brenda ne rrjete ne momentin qe eshte e ndezur

Sterilizues

0 nga 5
(0)

?? Sterilizon me se miri veglat me perberje metali si, prerese thonjsh, gershere, mjete salloni etj.
?? Sterilizon me temperature deri ne 250 grade Celsius
?? Nuk lejohet te futen lengje brenda makinerise.

Ilac per Buburreca

0 nga 5
(0)

Po perdorni akoma sperkatesit kunder buburrecave? Largimi i tyre nuk ka qene kurre me i lehte se me Roach Doctor!
?? Vjen ne formen e shiringes duke minimizuar rremujen
?? Mjafton te aplikoni ilacin ne vendet ku buburrecat dalin zakonisht dhe leni ilaci te beje punen e tij
?? Eshte e pershtatshme per perdorim te brendshem dhe te jashtem
?? Largon buburrecat ne kuzhine, dhoma gjumi apo kudo ne shtepine tuaj
?? Kujdes ne perdorim;Lani duart menjehere pas perdorimit te produktit!

Vrasese Mushkonjash 20W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 20 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Vrasese Mushkonjash 30W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 30 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Vrasese Mushkonjash 40W

0 nga 5
(0)

Nga sot, mushkonjat nuk do t? jen? m? problem me vras?sin e ri t? insekteve.
E dobishme p?r ?do rast, n? sht?pi, n? plazh, n? male ose kampe
? Ajo ka gjithashtu nj? dizajn modern dhe inovativ q? nganj?her? ?sht? i p?rkryer me ?do lloj dekorimi.
? 40 vat, 2 rrjeta t? komunikimit 1800 V (tension i ul?t) dhe 1 rrjet elektrik i cili siguron nj? mbrojtje t? vazhdueshme nga mushkonjat dhe kafshimet e bezdisshme dhe t? dhimbshme
? Sirtar p?r insektet
? Produkt i dobish?m i p?rb?r? nga 2 llampa fluoreshente

Vendmbajtëse

Shiringe per insekte

0 nga 5
(0)

Mbajini larg shtepise dhe ambinteve tuaja insektet si shumekembeshat, buburrecat etj
Sjellim per ju zgjidhjen me te mire kunder tyre
Vjen ne forme shiringe, mjafton te aplikoni vetem pak ne vendet qe keni pare prezencen e tyre dhe sapo ata te afrohen direkt do te ngordhin
Shume efikas dhe i lehte per tu perdorur.

Po shfaqen krejt 17 përfundimet