Vras?sh morrash ose pleshtash

> SKU: N/A

Fal? ketij produkti me vakum do te largoni morrat ose pleshtat

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Vras?s morrash ose pleshta

  • Nga zbulimi i hersh?m i morrave deri tek kontrollet e rregullta t? morrave t? kok?s, V-Comb ?sht? teknika teknologjike m? e avancuar e morrave natyrale n? treg
  • Fal? ketij produkti me vakum do te largoni menj?her morrat ose th?rizat.
  • Trajtim natyral p?r ju dhe t? gjith? familjen tuaj.
  • Mund t? p?rdoret dhe p?r kafsh? sht?piake p?r pleshtat.

Specifikat:

Dh?mb?t e rrumbullak?ta prej ?eliku inox me k?nde t? rregullueshme krehjeje, si dhe nj? kreh?r elektronik kompakt dhe ergonomik t? krijuar p?r morra e kok?s.

Praktik dhe i sigurt n? p?rdorim.