Aparat kunder gerhitjes


Krahaso

đŸ„°Â Flini te qete dhe pa shqetesuar njerzit qe keni prane 😀
đŸ”žïžÂ Shume i lehte sa mos te ndjeni bezdisje dhe te beni nje gjume sa me te rehatshemÂ đŸ”žïžÂ Pastron dhe ajrin qe ju thithni
đŸ”žïžÂ Perbeher nga silikoni ne pjesen qe e vendos ne hund
đŸ”žïžÂ Pesha 22 g

790 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.