-50%
,

Aparat tensionit


Krahaso

Aparat dixhital per matjen e tensionitÂ đŸ‘šâ€âš•ïž
Ben matjen e presjonit te gjakut, rahjes se pulseve dhe zbulimim e aritmise te zemres IHB
đŸ”žïžÂ Monitoron shendetin ne kohe reale
đŸ”žïžÂ Matesi eshte 100% i sakt dhe i cilesise se lart
đŸ”žïžÂ Vjen me ekran ne madhesi qe numrat mund ti shihni mjaft lehte
đŸ”žïžÂ Mund ta perdorni me fishe telefoni micro ose me 4 bater

2,490 L 4,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.