Matës Tensioni

1,490 L

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,990 L

Aparat tensioni

0 nga 5
(0)
SKU: aparat-tensioni-2

Aparat dixhital per matjen e tensionit ????
Vjen me 40% Ulje
? Mundesi kthimi 4 dite
? Garancia 3 Muaj
Ben matjen e presjonit te gjakut, rahjes se pulseve dhe zbulimim e aritmise te zemres IHB
?? Modeli BP- 103 H
?? Monitoron shendetin ne kohe reale
?? Matesi eshte 100% i sakt dhe i cilesise se lart
?? Vjen me ekran ne madhesi qe numrat mund ti shihni mjaft lehte
?? Mbyllet automatikish, kur nuk perdoret per nje minute
?? Me 4 bateri dhe vend per ushqyes
?? Perfshire canta mbajtese

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Mates Tensioni

0 nga 5
(0)
SKU: mates-tensioni

Per personat me probleme ne zemer, ky mates tensioni dixhital ju vjen ne ndihme kudo qe ndodheni. Matni tensionin e gjakut lehtesisht ne pak sekonda.
?? I lehte ne perdorim.
?? Ekran i madh
?? Fiket automatikisht

Shtoje në shportëKrahasoni

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.
SKU: N/A

Aparat tensioni

0 nga 5
(0)

Aparat dixhital per matjen e tensionit ????
Vjen me 40% Ulje
? Mundesi kthimi 4 dite
? Garancia 3 Muaj
Ben matjen e presjonit te gjakut, rahjes se pulseve dhe zbulimim e aritmise te zemres IHB
?? Modeli BP- 103 H
?? Monitoron shendetin ne kohe reale
?? Matesi eshte 100% i sakt dhe i cilesise se lart
?? Vjen me ekran ne madhesi qe numrat mund ti shihni mjaft lehte
?? Mbyllet automatikish, kur nuk perdoret per nje minute
?? Me 4 bateri dhe vend per ushqyes
?? Perfshire canta mbajtese

SKU: aparat-tensioni-2

Mates Tensioni

0 nga 5
(0)

Per personat me probleme ne zemer, ky mates tensioni dixhital ju vjen ne ndihme kudo qe ndodheni. Matni tensionin e gjakut lehtesisht ne pak sekonda.
?? I lehte ne perdorim.
?? Ekran i madh
?? Fiket automatikisht

SKU: mates-tensioni

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.

Aparat tensioni

0 nga 5
(0)

Aparat dixhital per matjen e tensionit ????
Vjen me 40% Ulje
? Mundesi kthimi 4 dite
? Garancia 3 Muaj
Ben matjen e presjonit te gjakut, rahjes se pulseve dhe zbulimim e aritmise te zemres IHB
?? Modeli BP- 103 H
?? Monitoron shendetin ne kohe reale
?? Matesi eshte 100% i sakt dhe i cilesise se lart
?? Vjen me ekran ne madhesi qe numrat mund ti shihni mjaft lehte
?? Mbyllet automatikish, kur nuk perdoret per nje minute
?? Me 4 bateri dhe vend per ushqyes
?? Perfshire canta mbajtese

Mates Tensioni

0 nga 5
(0)

Per personat me probleme ne zemer, ky mates tensioni dixhital ju vjen ne ndihme kudo qe ndodheni. Matni tensionin e gjakut lehtesisht ne pak sekonda.
?? I lehte ne perdorim.
?? Ekran i madh
?? Fiket automatikisht

Aparat tensioni me stetoskop

0 nga 5
(0)
  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.

Aparat tensioni

0 nga 5
(0)

Aparat dixhital per matjen e tensionit ????
Vjen me 40% Ulje
? Mundesi kthimi 4 dite
? Garancia 3 Muaj
Ben matjen e presjonit te gjakut, rahjes se pulseve dhe zbulimim e aritmise te zemres IHB
?? Modeli BP- 103 H
?? Monitoron shendetin ne kohe reale
?? Matesi eshte 100% i sakt dhe i cilesise se lart
?? Vjen me ekran ne madhesi qe numrat mund ti shihni mjaft lehte
?? Mbyllet automatikish, kur nuk perdoret per nje minute
?? Me 4 bateri dhe vend per ushqyes
?? Perfshire canta mbajtese

Mates Tensioni

0 nga 5
(0)

Per personat me probleme ne zemer, ky mates tensioni dixhital ju vjen ne ndihme kudo qe ndodheni. Matni tensionin e gjakut lehtesisht ne pak sekonda.
?? I lehte ne perdorim.
?? Ekran i madh
?? Fiket automatikisht

Po shfaqen krejt 3 përfundimet