Aparat tensioni me stetoskop

  • Aparate tensioni me stetoskop p?r t? pasur p?rher? n?n kontroll tensionin tuaj.
  • Shum? pranktik n? p?rdorim dhe ka saktesi t? lart?.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Aparat tensioni klasik me stetoskop.
  • Kompakt dhe i p?rshtatsh?m p?r t? kryer me sakt?si t? lart? t? matjen e tensionit.
  • Thjesht?sia e dizajnit, p?rdorimi i materialeve moderne me cil?si t? lart?, e b?n pajisjen shum? praktike dhe t? q?ndrueshme.

 

Specifikat

  • Modeli: Constant 14192-101