Fur?? Elektronike Dushi

> SKU: furce-elektronike-dushi

Sfungjerat e dushit ju kane lodhur dhe ju duhet ti nderroni here pas here? Kjo furce elektronike ju vjen ne ndihme per nje dush sa me komod.
? Ka 5 koka per larje,pastrim te thelle, gur per kallot dhe pastrim e masazhim.
? Pastron lekuren ne thellesi duke hequr qelizat e vdekura dhe papastertite.
? Masazhon dhe relakson muskujt nepermjet levizjeve rrethore pastruese.
? Permban nje doreze te gjate per pastrimin e lehte te shpines dhe kembeve.

1,490 L

Krahasoni