Korigjues Shpine

> > SKU: korigjues-shpine-2

Korrigjuesi I shpines I rekomanduar nga mjeket, ndihmon ne lehtesimin e dhimbjeve te shpines dhe shpatullave.
? Pajiset me pershtates per pjesen e gjoksit, sqetullave dhe magnet per te shmangur zhvillimin e nje gunge ne shpine.
? E rehatshme dhe mund te vishet poshte rrobave
? Mund ta mbani veshur nderkohe qe jeni ne pune, ne palester apo ne shtepi
? Ju ndihmon te mbani shpinen drejt pa patur nevoje te harxhoni para ne terapi te shtrenjta
? Masat S-M, L-XL

1,090 L

Krahasoni