Brez p?r mesin

Dhimbja e shpin?s ?sht? nj? s?mundje q? i b?n njer?zit t? vizitojn? mjek?t e tyre p?rkat?s aq shpesh.Pse lejoni q? ajo t? ndikoj? n? sh?ndetin tuaj dhe pun?n tuaj kur ekziston zgjidhja m? e mir? p?r t’ju ndihmuar t? ?liroheni nga dhimbjet.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Brez p?r mesin

  • Dhimbja e shpin?s ?sht? nj? s?mundje q? i b?n njer?zit t? vizitojn? mjek?t e tyre p?rkat?s aq shpesh.
  • Pse lejoni q? ajo t? ndikoj? n? sh?ndetin tuaj dhe pun?n tuaj kur ekziston zgjidhja m? e mir? p?r t’ju ndihmuar t? ?liroheni nga dhimbjet.

Specifikat:

  • Brezi mesit do tju ndihmoj? menj?her n? dhibjet e mesit dhe shpin?s suaj.
  • Rripi i mesit i p?rb?r nga nxeht?sia magnetike.
  • Lejon q? t? vishni bluzet lart pa u shqet?suar.
  • Mund t? p?rdoret nga t? gjith personat.
  • Materiali: Elastik.