Shpina & Qafa

1,490 L

Brez p?r mesin

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Dhimbja e shpin?s ?sht? nj? s?mundje q? i b?n njer?zit t? vizitojn? mjek?t e tyre p?rkat?s aq shpesh.Pse lejoni q? ajo t? ndikoj? n? sh?ndetin tuaj dhe pun?n tuaj kur ekziston zgjidhja m? e mir? p?r t’ju ndihmuar t? ?liroheni nga dhimbjet.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,890 L

Jast?k Ortopedik

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Gjumi perfekt fal? k?tij jast?ku t? mrekulluesh?m.

Ideal p?r personat q? vuajn? nga problemet e qaf?s.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Kosmodisk per Shpinen

0 nga 5
(0)
SKU: kosmodisk-per-shpinen

Shpina juaj do t?ju jet? Mir?njoh?se!
Kosmodisku ?sht? mjet i thjesht? dhe efektiv, i cili zvog?lon apo eleminon dhembjen e shpin?s.
? P?rb?het nga dy pjes?: nj? e gjat? p?r p?r t? gjith? shtyll?n kurrizore dhe nj? pjes? t? shkurt?r p?r pjes?n e poshtme t? shpin?s.
? Kosmodisk ?sht? i testuar klinikisht dhe rezultatet e testit tregojn? se dhimbja e shpin?s p?rmir?sohet deri n? 80%.
? Nuk ka efekte an?sore.
? Kosmodisk ?sht? i rehatsh?m, portativ, plot?sisht i lakuesh?m, i leht? p?r t?u p?rdorur dhe nuk ka efekte an?sore.
? Ai mund t? vishet madje edhe posht? rrobave dhe p?rshtatet plot?sisht me form?n e shpin?s suaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Korigjues Shpine Real Doctor

0 nga 5
(0)
SKU: korigjues-shpine-real-doctor

?? Keshillohet nga mjeket
?? Zhdukni dhimbjen e shpines
?? Qendroni drejt
?? Rifitoni gjatesine e humbur
?? Materiali elastik dhe fije magnetike
?? Me rripa te cilet ju lejojne ti pershtatni me trupin

Shtoje në shportëKrahasoni

Brez p?r mesin

0 nga 5
(0)

Dhimbja e shpin?s ?sht? nj? s?mundje q? i b?n njer?zit t? vizitojn? mjek?t e tyre p?rkat?s aq shpesh.Pse lejoni q? ajo t? ndikoj? n? sh?ndetin tuaj dhe pun?n tuaj kur ekziston zgjidhja m? e mir? p?r t’ju ndihmuar t? ?liroheni nga dhimbjet.

SKU: N/A

Jast?k Ortopedik

0 nga 5
(0)

Gjumi perfekt fal? k?tij jast?ku t? mrekulluesh?m.

Ideal p?r personat q? vuajn? nga problemet e qaf?s.

SKU: N/A

Kosmodisk per Shpinen

0 nga 5
(0)

Shpina juaj do t?ju jet? Mir?njoh?se!
Kosmodisku ?sht? mjet i thjesht? dhe efektiv, i cili zvog?lon apo eleminon dhembjen e shpin?s.
? P?rb?het nga dy pjes?: nj? e gjat? p?r p?r t? gjith? shtyll?n kurrizore dhe nj? pjes? t? shkurt?r p?r pjes?n e poshtme t? shpin?s.
? Kosmodisk ?sht? i testuar klinikisht dhe rezultatet e testit tregojn? se dhimbja e shpin?s p?rmir?sohet deri n? 80%.
? Nuk ka efekte an?sore.
? Kosmodisk ?sht? i rehatsh?m, portativ, plot?sisht i lakuesh?m, i leht? p?r t?u p?rdorur dhe nuk ka efekte an?sore.
? Ai mund t? vishet madje edhe posht? rrobave dhe p?rshtatet plot?sisht me form?n e shpin?s suaj.

SKU: kosmodisk-per-shpinen

Korigjues Shpine Real Doctor

0 nga 5
(0)

?? Keshillohet nga mjeket
?? Zhdukni dhimbjen e shpines
?? Qendroni drejt
?? Rifitoni gjatesine e humbur
?? Materiali elastik dhe fije magnetike
?? Me rripa te cilet ju lejojne ti pershtatni me trupin

SKU: korigjues-shpine-real-doctor

Brez p?r mesin

0 nga 5
(0)

Dhimbja e shpin?s ?sht? nj? s?mundje q? i b?n njer?zit t? vizitojn? mjek?t e tyre p?rkat?s aq shpesh.Pse lejoni q? ajo t? ndikoj? n? sh?ndetin tuaj dhe pun?n tuaj kur ekziston zgjidhja m? e mir? p?r t’ju ndihmuar t? ?liroheni nga dhimbjet.

Jast?k Ortopedik

0 nga 5
(0)

Gjumi perfekt fal? k?tij jast?ku t? mrekulluesh?m.

Ideal p?r personat q? vuajn? nga problemet e qaf?s.

Kosmodisk per Shpinen

0 nga 5
(0)

Shpina juaj do t?ju jet? Mir?njoh?se!
Kosmodisku ?sht? mjet i thjesht? dhe efektiv, i cili zvog?lon apo eleminon dhembjen e shpin?s.
? P?rb?het nga dy pjes?: nj? e gjat? p?r p?r t? gjith? shtyll?n kurrizore dhe nj? pjes? t? shkurt?r p?r pjes?n e poshtme t? shpin?s.
? Kosmodisk ?sht? i testuar klinikisht dhe rezultatet e testit tregojn? se dhimbja e shpin?s p?rmir?sohet deri n? 80%.
? Nuk ka efekte an?sore.
? Kosmodisk ?sht? i rehatsh?m, portativ, plot?sisht i lakuesh?m, i leht? p?r t?u p?rdorur dhe nuk ka efekte an?sore.
? Ai mund t? vishet madje edhe posht? rrobave dhe p?rshtatet plot?sisht me form?n e shpin?s suaj.

Korigjues Shpine Real Doctor

0 nga 5
(0)

?? Keshillohet nga mjeket
?? Zhdukni dhimbjen e shpines
?? Qendroni drejt
?? Rifitoni gjatesine e humbur
?? Materiali elastik dhe fije magnetike
?? Me rripa te cilet ju lejojne ti pershtatni me trupin

Brez p?r mesin

0 nga 5
(0)

Dhimbja e shpin?s ?sht? nj? s?mundje q? i b?n njer?zit t? vizitojn? mjek?t e tyre p?rkat?s aq shpesh.Pse lejoni q? ajo t? ndikoj? n? sh?ndetin tuaj dhe pun?n tuaj kur ekziston zgjidhja m? e mir? p?r t’ju ndihmuar t? ?liroheni nga dhimbjet.

Jast?k Ortopedik

0 nga 5
(0)

Gjumi perfekt fal? k?tij jast?ku t? mrekulluesh?m.

Ideal p?r personat q? vuajn? nga problemet e qaf?s.

Kosmodisk per Shpinen

0 nga 5
(0)

Shpina juaj do t?ju jet? Mir?njoh?se!
Kosmodisku ?sht? mjet i thjesht? dhe efektiv, i cili zvog?lon apo eleminon dhembjen e shpin?s.
? P?rb?het nga dy pjes?: nj? e gjat? p?r p?r t? gjith? shtyll?n kurrizore dhe nj? pjes? t? shkurt?r p?r pjes?n e poshtme t? shpin?s.
? Kosmodisk ?sht? i testuar klinikisht dhe rezultatet e testit tregojn? se dhimbja e shpin?s p?rmir?sohet deri n? 80%.
? Nuk ka efekte an?sore.
? Kosmodisk ?sht? i rehatsh?m, portativ, plot?sisht i lakuesh?m, i leht? p?r t?u p?rdorur dhe nuk ka efekte an?sore.
? Ai mund t? vishet madje edhe posht? rrobave dhe p?rshtatet plot?sisht me form?n e shpin?s suaj.

Korigjues Shpine Real Doctor

0 nga 5
(0)

?? Keshillohet nga mjeket
?? Zhdukni dhimbjen e shpines
?? Qendroni drejt
?? Rifitoni gjatesine e humbur
?? Materiali elastik dhe fije magnetike
?? Me rripa te cilet ju lejojne ti pershtatni me trupin

Po shfaqen krejt 4 përfundimet