-50%
,

Syze Optike OnePower


Krahaso

Keni veshtiresi ne leximin e gazetes, revistave, telefonit ?
Zgjidhja eshte , OnePower READERS me 50% ulje !!!
🔾 Te pershtatshme sipas numrit te nevojshem te shikimit nga +.50 deri ne +2.50 pa nderruar asnje xham me autofokus 😊
🔾 Per meshkuj dhe femra

 🔾 Dizajn i bukur dhe shume praktik

990 L 1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.