Stabilizues i dhimbjeve te gjurit

 • Stabilizues dhe qet?sues p?r dhimbjen e gjurit.
 • Vendose dhe je gati p?r t? ecur.
 • E suporton gjurin tuaj.
 • Rrothulloje dy her? p?r mbrojtje t? dyfisht?.
 • Mund ta p?rdorni dhe n? palest?r, kur luani, kur i jepni biciklet?s apo n? aktivitete t? tjera fizike.
 • ?sht? e mrekullueshme!

Përshkrim

 • Leht?sues i dhimbjeve t? gjunj?ve.
 • ?sht? antibakteriale dhe rezistente ndaj djersitjes.
 • Masa standarte, p?rshtatet tek t? gjith?.
 • Materiali ?sht? b?r? nga p?lhura shtrirje komode 3-D e endur nga goditja, e but? dhe ?sht? e rehatshme p?r tu veshur.
 • Larja e produktit b?het me dor? dhe uj? t? ftoht? dhe l?reni t? thahet natyralisht n?p?rmjet ajrit.
 • Mos e hekurosni.

Specifikat

 • Material? p?lhur?