Paisje p?r fitnes

Fitnes n? sht?pi.

Fitnes bashk? me partnerin tuaj.

Projektuar p?r t? hequr stresi

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r fitnes, vecan?risht p?r zon?n e barkut

 • Fitnes n? sht?pi
 • Mund t? ushtroni muskujt e gjoksit dhe barkut.
 • Projektuar p?r t? hequr stresi.
 • Leht?son?ky?et.
 • Ushtroni forc?, n? m?nyr? q? t? mund t? b?ni shtytje n? m?nyr? m? t? efektshme.
 • Ideale p?r trup t?rheq?s.

Specifikat:

  • Mund t? p?rdoret nga t? dyja palet si nga meshkujt dhe femrat
  • Ruhen kudo.
  • E p?rsosur p?r udh?time.
  • Doreza ergonomike.