Hekur p?r ushtrime

Fitnes n? sht?pi

Hekur p?r ushtrime.

M? e leht? p?r t? praktikuar muskujt e gjoksit dhe muskujt e shpin?s.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Hekur p?r ushtrime

  • Fitnes n? sht?pi
  • Hekur p?r ushtrime.
  • M? e leht? p?r t? praktikuar muskujt e gjoksit dhe muskujt e shpin?s.
  • P?r nd?rtimin dhe forcimin e trupit q? ndihmon n? formimin e trupit.
  • Nd?rthur ?do st?rvitje q? ju nevojitet p?r t? nd?rtuar nj? trup t? sip?rm t? fuqish?m.
  • Ideale p?r nj? fizik t?rheqes.?

Specifikat

  • Mund t? p?rdoret nga femrat dhe meshkujt.
  • Dorezat nuk rr?shkasin.
  • Instalim i thjesht? dhe i p?rshtatsh?m.
  • Mban deri n? 130 kg.