Paisje p?r fitnes

Ushtrohuni n? rehatin? e sht?pis? tuaj pa qen nevoja t? shkoni n? palester.

Ushtrues mjaft i mir? muskujve t? barkut.

Tonifikon muskujt e barkut

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r fitnes

  • Fitnes n? sht?pi.
  • Ushtrohuni n? rehatin? e sht?pis? tuaj pa qen nevoja t? shkoni n? palester.
  • Ushtrues mjaft i mir? muskujve t? barkut.
  • Tonifikon muskujt e barkut
  • Aktivizon t? gjith? muskujt e trupit.

Specifikat:

  • P?rdoret nga t? dyja pal?t si meshkujt ashtu dhe femrat.
  • E p?rsosur p?r udh?time.
  • Doreza ergonomike.
  • P?rdoret n? cdo ambjent si n? sht?pi ashtu dhe n? natyr?.
  • Disponojm? ngjyr?n Lejla.