-33%

3 Termus


Krahaso

3 termus per pije te ngrohta e te ftohta
🔾 Permasa: 2.0 L, 3.5 L, 5.0L
🔾 Me dy ngjyra: Jeshil dhe Portokalli

1,990 L 2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.