Pishine intex per femije + 6 vje?

  • Pishin? Intex p?r f?mij? me dizajn t? vecant e cila jep efektin e val?ve t? detit.
  • E p?rshtatshme p?r f?mij? duke filluar nga mosha 6 vjecare.
  • Tep?r praktike dhe funksionale.
  • Fryhet leht?sisht.

6,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Pishin? intex p?r f?mije.
  • Tep?r praktike dhe mund ta transportoni leht?sisht
  • Mund ta merrni me vete edhe n? udhetime p?r t? arg?tuar f?mij?t tuaj kudo q? ju t? ndodheni.
  • Kjo pishin? ka p?rmasat perfekte 2.29m x 2.29m x 56cm.p?r ta vendosur n? kopshtin e sht?pis? tuaj.
  • E p?rshtatshme p?r t? mbajtur deri n? 3 f?mij? n? t?.

Specifikat

  • P?rmasa : 2.29m x 2.29m x 56cm.