Pishin? p?r f?mij?

Dit?t e f?mij?ve tuaj b?hen m? arg?tuese me pinshinat n? sht?pi.

T? veglit tuaj do t? arg?tohen pa mas?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pishin? p?r f?mij?

  • Dit?t e f?mij?ve tuaj b?hen m? arg?tuese me pinshinat n? sht?pi.
  • Miq?sore me mjedisin.
  • T? veglit tuaj do t? arg?tohen pa mas?.

?Specifikat:

  • E p?rshtatshme p?r f?mij?t e vegj?l.
  • Mund te pushojn? dhe t? lahen t? qet? pa u shqet?suar.
  • Mund t? paloset dhe t? futet n? nj? ?ant? shpine p?r t? marr? me vete.
  • Pishina e ?sht? e p?rshtatshme p?r udh?time.
  • Material i cil?sis se lart?.