Pishin? p?r f?mij?

Pishina ideale p?r f?mij?t tuaj.

Do t? arg?tohen pa mas? n? rehatin? e sht?pis?.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Pishin? p?r f?mij? me personazhin e preferuar t? kartonave McQueen

  • Pishina ideale p?r f?mij?t tuaj.
  • Do t? arg?tohen pa mas? n? rehatin? e sht?pis?.

Specifikat:

  • E p?rshtatshme p?r f?mij?t.
  • Mund te pushojn? dhe t? lahen t? qet? pa u shqet?suar.
  • Mund t? paloset dhe t? futet n? nj? ?ant? shpine p?r t? marr? me vete.
  • Pishina e ?sht? e p?rshtatshme p?r udh?time.
  • Materiali: Plastik rezistente.
  • P?rmasat: 85cm x 85cm x 23cm