Komardare

Dit?t e f?mij?ve tuaj b?hen m? arg?tuese me pinshinat n? sht?pi.

Dizajni e b?n at? jo vet?m q? t? ket? nj? form? t? bukur, por edhe m? t? rehatshme.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pishin? p?r f?mij?

  • Dit?t e f?mij?ve tuaj b?hen m? arg?tuese me pinshinat n? sht?pi.
  • Dizajni e b?n at? jo vet?m q? t? ket? nj? form? t? bukur, por edhe m? t? rehatshme.
  • E bukur dhe e p?rshtatshme.

Specifikat:

  • Pishina ?sht? e vog?l n? madh?si dhe pesh? e leht?.
  • Mund t? paloset dhe t? futet n? nj? ?ant? shpine p?r t? marr? me vete.
  • Pishina e ?sht? e p?rshtatshme p?r udh?time.
  • Perfekte p?r dhurat? edhe tek miqt? tuaj.
  • Material i cil?sis se lart?.
  • P?masat2.6m x 1.75 x 56cm.