Leter murale

> SKU: leter-murale

Let?r murale 3D n? form?n e tull?s
Dekoroni ambjentet tuaj duke transformuar pamjen e ambjentit.
Ambjenti juaj do duket sikur keni vendosur tulla te v?rteta.
Praktike dhe ngjitet leht?sisht ne mure.
Jo vet?m dekoroni ambjentin por edhe mbroni muret nga lag?shtia.
Pastrohet leht?.
P?rshtatet n? ?do k?nd pasi mund ta prisni me g?rsh?r?.
Mund ta p?rdorni n? sht?pi, zyr? apo biznese t? ndryshme.
1 pllak? me p?rmasa 77*70 cm

590 L

Krahasoni