Pishin? Intex

  • N?se d?shironi q? plazhin ta keni sa m? af?r jush at?her? zgjidhja e duhur ?sht? kjo pishin? p?r f?mij? Intex.
  • Shum? e p?rshtatshme p?r oborrin e sht?pis? dhe arg?timin e vog?lush?ve , do t? b?het k?ndi m? i dashur i oborrit.
  • E p?rshtatshme p?r f?mij? mbi mosh?n 6 vjec.

9,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Pishin? p?r f?mij? Intex n? form? rrumbullake.
  • Material rezistent ndaj t? nxehtit.
  • Shtres? e trefisht? p?r m? shum? siguri gjat? p?rdorimit.

 

Specifikat

  • P?rmasat: 3.1 m x 58 cm