Peshore dixhitale

  • Kjo peshore dixhitale e?shte? nje? zgjedhje e shke?lqyeshme.
  • E pe?rshtatshme pe?r tregje, dyqane ushqimore, kuzhina, restorante dhe dyqane te? tjera me pakice?.
  • Me dizajn elegant dhe kompakt, me ekran LCD?dhe butona p?r komandimin e saj.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Peshore elektronike 40kg.
  • Kapaciteti maksimal i peshe?s: 40kg
  • N? ekranin LCD do t? shfaqet direkt pesha e produkteve q? ju keni shtuar n? peshore n? nj?sin? mat?se q? ju d?shironi.

Specifikat

  • Materiali: plastike dhe c?elik inox