Varese rrobash

Mos u shqet?soni m? p?r tharjen e rrobave.

Tashm? kjo varse rrobash ideale p?r sht?pit? tuaja.

Mund t? montohet n? at? m?nyr? q? t? mund t? varet drejt ballkonit n? sht?pit? ku nuk lejohet q? rrobat t? varen jasht? ballkoni.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Varese rrobash

  • Mos u shqet?soni m? p?r tharjen e rrobave.
  • Tashm? kjo? varse rrobash ideale p?r sht?pit? tuaja.
  • Mund t? montohet n? at? m?nyr? q? t? mund t? varet drejt ballkonit n? sht?pit? ku nuk lejohet q? rrobat t? varen jasht? ballkoni.
  • Siguron nj? pamje elegante n? harmoni, pa d?mtuar estetik?n e jashtme.
  • P?rdorim praktik.

Specifikat:

  • Montohet dhe cmontohet leht?sisht.
  • Bulonat e montimit jan? t? kromuar.
  • Rezistent ndaj kushteve natyrore.
  • Ideal dhe p?r sht?pit? e pushimit
  • Materiali: Prej alumini, i cili ?sht? i nj?jti material me parmakut.