Tabel? edukative p?r f?mij?

 • Nj? lod?r edukative q? ndihmon ne zhvillimin e f?mij?s tuaj.
 • E p?rshtatshme p?r t? m?suar alfabetin, numrat si dhe veprime t? ndryshme aritmike.
 • Tabela e vizatimit me magnetik n? t? dyja an?t.
 • Tabel? e vog?l prej druri, multifunksionale, e vog?l, korniz? druri e palosshme.

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tabel? edukative p?r f?mij? prej druri.
 • Tabela ?sht? funksionale nga t? dyja an?t.
 • Nga nj?ra an? shkruhet me shkum?s dhe nga ana e bardh? shkruhet me laps sh?nues.
 • Shkronjat dhe numrat jan? t? b?ra nga druri dhe nga mbrapa kan? magnet p?r t?u ngjitur n? tabele.

Specifikat

 • Materiali: prej druri
 • P?rmasat: 44.5 cm x 38.5 cm x 75 cm
 • Funksioni: afishe magnetike, vizatim, shkrim, mbishkrime