Tabel Vizatimi p?r f?mije

 • Kjo lod?r i mund?son f?mij?s tuaj t? shprehet artistikisht.
 • Duke e l?n? f?mij?n t? zhvilloj? kreativitet n? t? gjitha aspektet e krijimit.
 • E shk?lqyeshme p?r kontrollin e lapsit.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tabel vizatimi p?r f?mije me nj? diznj dhe cil?si t? lart?.
 • F?mij?t mund t? vizatojn? bazuar n? modelin e projektuar nga projektori n? tryez? ose n? librin e vizatimeve.
 • Me muzik? p?r t? t?rhequr t?rheqjen e f?mij?ve p?r t? q?ndruar m? gjat? p?r t? shkruar dhe vizatuar.
 • Zhvillon perceptimin e ngjyrave dhe aft?sin? e imagjinat?s dhe rrit interesin e foshnj?s p?r t? pikturuar.
 • Ushtron f?mij?n tuaj p?r t? p?rdorur koordinimin midis dor?s, syrit dhe m?ndjes.

Specifikat

 • Materiali: ABS plastike
 • Madh?sia: rreth 25 x 21 x 35 cm
 • Bateria: 3 x bateri AA (nuk p?rfshihet)
 • Funksionet: projeksion + muzik?