Arspirator hunde p?r bebe

Arsipratori i duhur p?r bebet tuaja.

Zhbllokimi i hund?ve t? bebit do t? jet m? i leht? fal k?tij aspiratori.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Arspirator hunde p?r bebe

  • Arsipratori i duhur p?r bebet tuaja.
  • Zhbllokimi i hund?ve t? bebit do t? jet m? i leht? fal k?tij aspiratori.

Specifikat:

  • Nj? zgjidhje e zgjuar, e sigurt dhe efektive p?r t? ndihmuar bebin tuaj.
  • Doreza ergonomike e cila mund?son mbajtje komode.
  • Nuk ka nevoj? p?r bateri, mund t? rimbushet nga karikuesi USB.
  • Dizajni modern.

P?rdorimi

  • Mbajtja e trupit kryesor larg ujit.
  • Zgjidhni an?n e p?rshtatshme p?r p?r hund?n.
  • Pas montimit, ndizni butonin e energjis? dhe zgjidhni nj? forc? t? rehatshme, at?her? mund t? p?rdorni.
  • P?r sigurin? e hund?s dhe sh?ndetit t? foshnj?s tuaj, ju lutemi pastroni dhe dezinfektojeni menj?her? pasi t? keni p?rdorur.