Board me rrota

  • Kjo karroc? f?mij?sh e rehatshme Ride On Board ju lejon t? mbani f?mij?n tuaj m? t? madh shtes? dhe t? shijoni ecjen tuaj.
  • I p?rshtatsh?m p?r shumic?n e karrocave, me nj? tub boshti horizontal t? pas?m.
  • Dy opsione: selia ?sht? e ndashme n? m?nyr? q? f?mija t? mund t? ngas? n? nj? pozicion t? ulur ose n? k?mb?

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Ky bord me rrota komod i rehatshme p?r f?mij?r tuaj.
  • I pranuesh?m p?r f?mij?n nga mosha 3-7 vje?
  • Mund t? mbaj? nj? f?mij? me pesh? deri 25KG .
  • Me nj? rrip ruajtjeje.

 

Specifikat

  • Materiali: Bordi PP, rrota e UP
  • Gjer?sia e bordit: 26cm
  • Gjat?sia e plot?: 35cm