Ngjyrues 3D p?r f?mij?

  • Stilolapsi 3D ?sht? nj? domosdoshm?ri p?r piktor?t e vegj?l.
  • I jep ngjyra te tjera dit?ve te vog?lush?ve tuaj.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Ngjyrues 3D p?r f?mij?

  • Stilolapsi 3D ?sht? nj? domosdoshm?ri p?r piktor?t e vegj?l.
  • I jep ngjyra te tjera dit?ve te vog?lush?ve tuaj.
  • Ky nj? produkt edukativ p?r prind?rit q? f?mij?t e tyre t? heqin qafe heqjen e loj?rave n? internet, n? m?nyr? q? imagjinata, krijimtaria dhe t? menduarit e f?mij?ve t? mund t? fluturojn? pafund?sisht.

Specifikat:?

  • I karikuesh?m leht?sisht
  • I leht? p?r t?u p?rdorur, n? ?do vend, i p?rshtatsh?m dhe i shpejt?.