Karrige portative per femije

  • Kjo karrige portative p?r f?mij? mjaft komode dhe me cil?si t? lart?.
  • E p?rshtat?shme p?r t’u ushqyer ose p?r t? q?ndruar t? vegjlit.
  • E p?rshtateshme per cdo lloj tavoline.
  • Paloset k?shtu mund ta merrni kudo me vete.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Karrige ngr?nieje portative.
  • Hiqet dhe pastrohet leht?, tep?r praktike p?r tu mbajtur n? ?do hap?sir? t? sht?pis?.
  • E p?rshtat?shme p?r Femije 6 -36 mujashe.

Specifikat

  • P?rmasat: 42x38x31 cm
  • E palosshme: 45x40x11 cm