Makine loder me telekomande

 • Dizajn shum? t?rheq?s p?r f?mij?t, i ndihmon t? zhvillojn? aft?sit? dhe imagjinat?n.
 • Gjithashtu t? p?rmir?sojn? koordinimin e syve dhe duarve nd?rsa luajne me k?t? makin? ?me telekomand?.
 • Gomat jan? b?r? nga materiali i q?ndruesh?m q? nuk d?mton mobiljet dhe muret.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Makin? lod?r me telekomand? RC.
 • Struktur? e fort?: kjo makin? ??sht? e nd?rtuar me materiale solide. t? sigurta p?r f?mij?t.
 • T? sigurta p?r f?mij?t, dhe nuk i lejon f?mij?t t? l?ndohen.

 

Specifikat

 • Materiali: ABS
 • Distanca e telekomand?s: 50 metra
 • Koha e karikimit: 180 minuta
 • Koha e p?rdorimit: 18 minuta
 • Bateria e makin?s me telekomand?: 3.7V 500mAh
 • Madh?sia e makin?s: 17 * 16 * 7.5cm