Organizuese me 3 ndarje

  • Raft magazinimi me shum? funksione.
  • Mund ta p?rdorni ne tualet, dhom? ose kuzhin? p?r t? sistemuar sende t? ndryshme.
  • Miksim i drurit me plastik.
  • Ngjyr? e bardh?.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Organizuese me 3 kate.
  • Mund t? vendosni?n? karikimin e telefonit, produkte kozmetik?, kuzhin?, banj?, dhom?s s? gjumit.
  • Material miq?sor ndaj mjedisit, jo-toksik, i pap?rshkuesh?m nga uji dhe rezistent ndaj mykut,

 

Specifikat

  • Madh?sia: 45 * 12cm
  • Materiali: d?rras? plastike prej druri