Forma per biskota

 • Nj? pajisje shum? funksionale p?r b?rjen e biskotave.
 • Ideale p?r p?rgatitjen e biskotave me forma t? ndryshme.
 • Funksionim i thjesht?, rezistenc? ndaj temperatur?s s? lart? dhe t? ul?t.
 • Produkte ?elik inox me cil?sis? s? lart?.

600 L

Krahasoni

Përshkrim

 • B?r?se p?r biskota me 12 cop? forma t? ndryshme, ju mund t? b?ni biskota apo mund ta p?rdorni gjithashtu p?r dekorimin e tortave etj.
 • Beresja e biskotave ?p?rdor forma t? ndryshme me dizenjo shum? t?rheq?s? p?r t? formuar ?mb?lsir?n n? forma pre?ize.
 • Esht? nj? pajisje e shk?lqyer p?r t? apasionuarit pas kuzhin?s, amvisave apo kuzhinier?ve.
 • Gjithashtu ?sht? ?dhe nj? dhurat? ideale p?r k?do.

Specifikat

 • Materiali: ?elik inox
 • Ngjyra: Argj?nd
 • Madh?sia: E madhe, e mesme dhe e vog?l
 • 12 cop? forma
 • Form? Zemra x3 cop?
 • Form? Lule x3 cop?
 • Form? Ylli x3 cop?
 • Form? e Rrumbullak?t x3 cop?