Termometer ambienti digital

SKU: N/A
 • Termometer ambienti digital dhe mat?s lag?shtie, LED
 • Ka nj? ekran LED me prapavij? q? tregon temperatur?n dhe lag?shtin? e brendshme, koh?n dhe dat?n aktuale dhe nj? funksion alarmi.
 • Esht? nj? paisje ideale p?r t?u p?rdorur n? shkoll?, ser?, garazh, depo, dhom? p?r f?mij?, kopsht etj.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Termometer ambienti digital dhe mat?s lag?shtie, LED
 • Ka nj? ekran LED me prapavij? q? tregon temperatur?n dhe lag?shtin? e brendshme, koh?n dhe dat?n aktuale dhe nj? funksion alarmi.
 • Ne momentin qe shtypni butonin Memory, pajisja per lexuesin e lageshtise do te tregoje maksimumin dhe minimumin e dates se temperatures dhe lageshtise qe eshte regjistruar.
 • Esht? nj? paisje ideale p?r t?u p?rdorur n? shkoll?, ser?, garazh, depo, dhom? p?r f?mij?, kopsht etj.
 • Specifikat

 • I pajtuesh?m me Bluetooth.
 • Madh?sia: 43x43x 12.5mm
 • Tensioni: DC2.5V- -3V