Termus

SKU: N/A

Termus p?r udh?timet n? plazh.

Merni m? vete pijet e preferuara, dhe shijojni t? ftohta

2,480 L

Krahasoni

Përshkrim

Termus

  • Termus p?r udh?timet.
  • Merni m? vete pijet e preferuara, dhe shijojni t? ftohta.

Specifika:

  • Merni m? vete ushqimet e preferuara, dhe shijojni t? ftohta.
  • Ideal p?r cdo udh?tim si n? udh?timet n? mal ashtu dhe n? plazh.
  • Ideale p?r sht?pi, zyr?, makin? dhe kur udh?toni.
  • Me dy pllaka akulli t? p?rfshira.
  • Materiali: Plastik rezistente dhe doreza ergonomike.
  • Kapaciteti: 25L