Shtrydh?se frutash

 • Shtrydh?se frutash profesiolane, nxjerr sasin? maksimale t? l?ngjeve e vitaminave.
 • Pajisje shum? e nevojshme p?r t?ju plot?suar gjithe d?shirat n? kuzhin?n e sht?pis??suaj.
 • L?ngje t? sh?ndetsh?m dhe t? shijsh?m.
 • Shum? e thjesht? p?r t?u p?rdorur, montuar, ?montuar dhe pastruar.

3,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shtrydhese profesionale p?r t? marr me t? mir?n nga frutat, perimeve dhe bishtajoreve n? pije t? sh?ndetshme, q? ju mund ti beni pjes? tuajen dhe t? familjes cdo dite.
 • Shtrydh?se frutash e perimesh elektrike 2 shpejt?si.
 • Dizajni i mbrojtjes nga mbingarkesa i garanton.
 • Motorr i fuqishem 950W .

Specifikat

 • Fuqia: 950 W
 • Nivele shpejt?sie: 2
 • Materiali i sit?s: ?elik q? nuk ndryshket
 • Ndalim i pikimit: Got? p?r l?ngun
 • K?mb?za q? nuk rr?shkasin