Mbajtese telefoni

 • Nj? montim i mir? i telefonit n? makin? ?sht? nj? leht?sim p?r t? b?r? telefonata.
 • Rrotullim 360 grad?, rregulloni lirisht mb?shtet?sin e smartphone-it n? k?ndin tuaj ideal, shikoni me leht?si n? ekranin e pajisjes tuaj.
 • Mbajt?se e rregullueshme p?r telefonin ne makin? dhe kupa thith?se.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mbajt?se telefoni n? makin?.
 • Mb?shtet?se xhami dhe pllak? universale 2 n? 1.
 • Mbajt?se e rregullueshme e telefonit n? makin? me kup? thith?se.
 • Ky mbajt?s i telefonit t? makin?s mund t? instalohet leht?sisht n? xham.
 • Pjesa e brendshme e pirgut ?sht? me nj? sfungjer rezistent ndaj goditjes.
 • Siguron nj? mbrojt?s ekstrem kur ngisni makin?n n? nj? frenim t? papritur.

 

 

Specifikat

 • Rotacion 360 ?
 • Ngjyra e zez?
 • Gome materiale