Sistemues cantash

> SKU: N/A

Nese dollapi juaj i cantave ?sht? rremuj? dhe i pa organizuar.

At?here celesi i problemit ?sht? ky organizues p?r cantat.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Sistemues cantash

  • Nese dollapi juaj i cantave ?sht? rremuj? dhe i pa organizuar.
  • At?here celesi i problemit ?sht? ky organizues p?r cantat.

Specifikat:

  • Mbani cantat nga nj?ra an? dhe nga tjetra mund t? vendosni dhe gj?ra t? tjera.
  • Praktik dhe mund t? varet kudo.
  • Varsja mund t? rrotullohet deri n 360grrad?.