Mbajtese vezesh

  • Mbajt?se vez?sh dhe nj? organizues i vez?ve me kapak.
  • Fal? mbules?s s? saj me sistem t? ve?ant? bllokimi, vez?t marrin aj?r dhe siguron q? freskia e tyre t? ruhet p?r nj? periudh? m? t? gjat? kohore.
  • Ka 15 Kapacitet Ruajtje t? Vez?s

 

290 L

Krahasoni

Përshkrim

  • En? p?r ruajtjen e vez?ve.
  • Mund ta p?rdorni n? m?nyr? t? sigurt p?r vite me radh?, mund ta ruani n? frigoriferin tuaj.
  • 1 en? dhe kapak p?r ruajtjen e vez?ve.

Specifikat

  • Material: plastik
  • Permasat: Gjat?sia 27,7 Cm x Gjer?sia 17 Cm x Lart?sia 6,5 ??Cm