Zorr? p?r vaditje

Zorra magjike me aftesi per te ndryshuar deri ne 3 fish gjatesine e saj pasi kalon uji n? t?.

Ideale p?r sht?pit? dhe kopshtet.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Zorr p?r vaditje

  • Zorra magjike me aftesi per te ndryshuar deri ne 3 fish gjatesine e saj pasi kalon uji n? t?.
  • Ideale p?r sht?pit? dhe kopshtet

Specifikat:

  • Gjat?sia n? hapje 15 metra.
  • Mund ta p?rdorni p?r cdo funksion si ujitje,sperkatje,larje etj.
  • Pistolet? me 8 funksione per shperndarjen e ujit.
  • Mjaft praktike,nuk p?rthyhet dhe mjaft e leht? p?r tu transportuar n?se nuk ka uj?.