Leck? per larje

Leckat e zakonshme len shum? papast?ti po me kete risi t? k?saj leckei te re nuk do te jet? me nj?jta gje.

Ideale p?r parket, pllaka, etj…

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Leck? p?r lajrjen e sht?pis? p?r nj? pastrim te menj?hersh?m.

  • Leckat e zakonshme len shum? papast?ti po me kete risi t? k?saj leckei te re nuk do te jet? me nj?jta gje.
  • Ideale p?r parket, pllaka, etj…
  • Paisja esht e paijsur me mekanizmin e shtydhjes dhe higjena huaj do te jet? me lart?.
  • Sip?rfaqja juaj do te thaet shum? shpejt.

Specifikat:

  • Plastike rezistente, dhe shkopi i p?rb?r nga inoxi
  • Kova ka dy an? at? t? larjes dhe shtrydhjes, transportohet leht? me an? te rrotave q? disponon.
  • Leck?n e shp?lajm? her pas here.