Lar?s trupi prej selikoni

P?r nj? l?kur? t? sh?ndetshme,heq qelizat e vdekura dhe aktivizon qarkullimin e gjakut, e b?n l?kur?n t? l?muar.

Ju ndihmon te qetesoheni pas nj? dite t? ngarkuar, ?sht? mjaft i gjat? p?r t? pastruar t? gjitha pjes?t e shpin?s.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Lar?s p?r trupin prej selikoni

  • P?r nj? l?kur? t? sh?ndetshme,heq qelizat e vdekura dhe aktivizon qarkullimin e gjakut, e b?n l?kur?n t? l?muar.
  • Ju ndihmon te qetesoheni pas nj? dite t? ngarkuar, ?sht? mjaft i gjat? p?r t? pastruar t? gjitha pjes?t e shpin?s.

Specifikat

  • Selikon i but i p?rshtash?m dhe p?r lekur te ndjeshme.
  • Materiali: Cil?si e lart? dhe p?rdorim i q?ndruesh?m
  • P?rmasat: 11.5cm